ایران کهن و آئین نوین او

آئین بهائی: در امتداد فرهنگ ایران باستان


مکتب‌های فکری و باورهای دینی دروهله اول فرزند مکان و زمان خود می‌باشند و نیازهای جامعه خود را جوابگو می‌گردند. این مقاله به برخی ازویژگی‌های فرهنگ اصیل ایرانی و باورهای کهن آن تکیه نموده و نشان می‌دهد که چگونه از بطن این ویژگی‌ها ودر پاسخ به نیازهای عصر جدید، آئین نوینی در ایران‌زمین پا به عرصه وجود می‌نهد و آن فرهنگ بلند پایه را که چندیست درفشش فرود آمده و فضایش غمناک گشته نشئه‌ای نو می‌بخشد تا دارش دوباره پر شکوفه و بار گردد و در سرحلقه فرهنگ‌های پیشرفته جهان در آید. آئین بهائی هدیه مام وطن به فرزندان این مرز و بوم است….. 

دیدگاه خود را بنویسید:

آدرس ایمیل شما نمایش داده نخواهد شد.

سایدبار کشویی

دکتر فرح دوستدار

دکتر فرح دوستدار

محقق علوم سیاسی و اجتماعی و نویسنده. تحصیلات ابتدائی و متوسطه در آبادان. از سال 1967 مقیم اروپا و هم اکنون ساکن کشور لوکزامبورگ – تحصیلات دانشگاهی در آلمان در رشته علوم سیاسی – علوم اجتماعی – روانشناسی اجتماعی – ا خذ دکترا در فلسفه سیاسی. مؤلف کتب و مقالات متعدد بزبانهای آلمانی و فارسی در موضوع های دموکراسی – فلسفه سیاسی و تحقیقات زنان. مؤلف کتابهای : "زن و صلح" ، "وداع با قدرت – دموکراسی و مسئولیت" ، " پلورالیسم درفلسفه لیبرال کانت" ، "زن و صلح" ، "زن در سیاست" عضو انجمن محققین فلسفه کانت در آلمان وفعال در پروژه های متعدد علمی

Dr.Farah Dustdar

Dr.Farah Dustdar

Über die Autorin Dr. Farah Dustdar ist Politikwissenschaftlerin und Autorin. Geboren 1947 im Iran, lebt seit 1967 in Europa, zunächst in Österreich und seit 1971 in Luxemburg. Sie studierte Politikwissenschaft, Soziologie, Sozialpsychologie an der Universität Trier und promovierte in Politikwissenschaft. Forschungsgebiete: Kant-Forschung, politische Ethik, Demokratieforschung, Frauenforschung, Baha'i Studien. Autorin zahlreicher Artikel und Bücher in deutscher, englischer und persischer Sprache.

شبکه های اجتماعی

Soziale Netzwerke