دکتر فرح دوستدار(ذوالفنون)

dr.farah dustdar

محقق علوم سیاسی واجتماعی و فلسفه سیاسی ، متخصص فلسفه کانت وعصر روشنگری و نویسنده و ساکن کشور لوکزامبورگ.
فرح دوستدار (متولد ١٣٢٦ شمسی) تحصیلات ابتدائی و متوسطه خود را در آبادان سپری نمود. از سال ١٩٦٧ میلادی مقیم اروپا ابتدا کشوراطریش و هم اکنون ساکن کشور لوکزامبورگ. او تحصیلات دانشگاهی خود را در آلمان در رشته های علوم سیاسی – علوم اجتماعی – روانشناسی اجتماعی ادامه داده و با ا خذ دکترا در فلسفه سیاسی موضوع پلورالیسم اخلاقی در فلسفه سیاسی کانت فیلسوف معروف آلمانی در عصر روشنگری بپایان رساند.
پدر او احمد ذوالفنون اولین فرزند خانواده موسیقیدانان شهیر (برادرمحمود و جلال ذوالفنون) و خود اهل موسیقی بود. مادر او منیره هدائی از خانواده فرهنگی که سنت سواد و تحصیل دختران به دلیل تمسک آنان به دیانت بهائی به پنج نسل قبل بر میگردد. مادر بزرگ ایشان خانم منور هدائی مؤسس اولین مدرسه دخترانه رفسنجان در سال ١٢٩٩ بود. فرح با این اعتقاد آیین بهائیان تربیت یافت که زنان نه تنها باید دارای حقوق مساوی باشند بلکه باید با شرکت خود در تمامی زمینه های اجتماعی و اقتصادی و علمی نقش مؤثری در برقراری صلح و آرامش در جهان ایفا کنند. از اینرو از سنین جوانی به تحقیقات زنان علاقمند بود و از آنجا که دستیابی به صلح در جهان نیازمند تحول عمیق در تفکر و برداشت های سیاسی است به تحصیل علوم سیاسی و تخصص در فلسفه سیاسی پرداخت و در پروژه های علمی در زمینه های دموکراسی ، سیاست و اخلاق ، و تحقیقات زنان تا امروز فعالیت دارد.
او مؤلف کتب و صد ها مقاله به زبانهای فارسی و بیشتر به زبان آلمانی در موضوع های دموکراسی – اخلاق در سیاست و تحقیقات زنان و نقش احساسات در سیاست در انتشارات معتبر آلمان است. فعالیت های سالهای اخیر او بیشتر در زمینه پیاده نمودن اصول دموکراسی و روشنگری در جامعه ایرانی از طریق رسانه ها ، کانال های ماهواره ای و سایت هاست. زمینه دیگر فعالیت او بررسی اصول مدرن و تجدد خواهانه تعالیم آئین بهائی و انتشار مقالات در نشریات و سایت های بهائیست.
ازجمله کتاب های او بزبان آلمانی: “زن و صلح” ، “وداع با قدرت – دموکراسی و مسئولیت” ، ” پلورالیسم درفلسفه لیبرال کانت” ، “زن در سیاست” ، “نقش احساسات در دموکراسی”. تحقیقات در زمینه های “مدارا از دیدگاه بهائی” ، “اخلاق از دیدگاه بهائی” ، ” حقوق بشر از دیدگاه بهائی” که در سه مجموعه گلچین شده دانشگاهی یا اونتولوژی در زمینه های ” مدارا در مقیاس جهانی” ، “اخلاق در مقیاس جهانی” و “حقوق بشر در مقیاس جهانی” بچاپ رسیده.
جدیدترین کتاب او تحت عنوان “اخلاق مدنی – الگوهای رفتاری در جامعه مردم‌سالار” منتشر گشته.

https://www.facebook.com/iranianwomen/photos/a.781706655234137/811529042251898/?type=1&theater